Полезно

Научете повече за пазара на имоти

Покупка на имот в Гърция – какво трябва да знаем?

По време на процеса на покупка на имот в Гърция е възможно да възникнат трудности, които първоначално може да не бъдат забелязани. Тук представяме ръководство за основните стъпки при закупуване на имот, за да направим процеса по-лесен и по-малко сложен.

1. Финансиране

От първостепенно значение при избора на подходящ имот е определянето на вашата покупателна способност. Познавайки финансовите си възможности, вие ще вземете правилните решения за размера на самофинансирането или финансирането. Знаейки сумата, която ще инвестирате, можете спокойно да продължите с търсенето на подходящ имот.В случай, че имате нужда от кредитиране – ние сме насреща. Ще Ви осигурим най-добрите условия за кредит.


2. Свържете се с Theodosiou Real Estate

Свързването с Theodosiou Real Estate е следващата стъпка в намирането на имота, който търсите. Когато се свържете с нас, един от нашите сътрудници ще Ви даде цялата необходима информация за налични имоти, отговарящи на Вашите критерии. Дори и да няма имот, присъствието в нашия списък с клиенти ви дава възможност първи да разберете, ако се появи подходящ имот, дори преди да бъде обявен. Има редица начини, по които можете да се свържете с Theodosiou Real Estate, независимо дали е като се регистрирате във формуляра за контакт, бюлетина или директно по телефона – просто ни уведомете какво търсите и ние ще направим всичко възможно да намерим вие Имотът, който отговаря на вашите нужди.

Щракнете тук, за да се регистрирате(tuk she ima kontaktna forma za predpochitaniq)

3. Търсене на имоти

Theodosiou Real Estate ви позволява да избирате от стотици имоти. Използвайки търсачката за имоти на нашия уебсайт, можете да търсите имота, който търсите от вашия компютър, таблет или смартфон. Ако намерите имот, който харесвате, можете да кликнете за повече информация, да ни се обадите и да си запазите час за оглед. Нашият уебсайт се актуализира ежедневно, така че не забравяйте да проверявате редовно за нови оферти.

4. Наличие на подходящи оферти

Нашите опитни партньори, съобразявайки се с Вашите изисквания и избирайки между стотици имоти, ще ви препоръчат тези, чиито характеристики Ви подхождат най-добре. В допълнение, ние постоянно ви информираме по имейл за нови оферти, които възникват.

5. Посещение на имота

Вашето посещение на имота, който ви интересува, е важно, защото ще ви помогне да добиете пълна представа. Сътрудниците, които ще ви придружават на място, имат гъвкаво работно време, което ви позволява да посещавате в извънработни часове и дни при необходимост.

6. Оферта

Ако решите, че даден имот наистина ви харесва и е това, което търсите, ще съобщите решението си на нашия партньор. Най-важната стъпка е направена! Какви ще са разходите по придобиване, можете да прочетете тук

Оставете коментар

Your email address will not be published.